Zonnepanelen

Om onze woningen energiezuiniger te maken voorzien we de aankomende jaren alle woningen, waar dat mogelijk is, kosteloos van zonnepanelen


We beginnen met de woningen die het minst gunstige energielabel (EPA-label) hebben. Daarna volgen de andere woningen, net zolang totdat we alle geschikte daken voorzien hebben van zonnepanelen.

Destion plaatst de eerste zes panelen kosteloos

De opbrengst van de zonnepanelen is geheel voor de bewoners. De opbrengst is afhankelijk van de ligging van het dak, het aantal zonuren, het aantal panelen, maar ook de aanwezigheid van obstakels zoals bomen of een dakkapel.

Extra zonnepanelen zijn eventueel mogelijk tegen een kleine huurverhoging

Afhankelijk van de woning en de omstandigheden bieden we een aantal extra zonnepanelen. Daarbij geldt, hoe meer panelen men kiest, hoe lager de huurverhoging per paneel. Het maximaal aantal panelen per woning is 12 stuks.

Wanneer is mijn woning aan de beurt?

We gaan door met het leggen van de zonnepanelen totdat we alle woningen hebben gehad. We starten met de woningen met het minst gunstige energielabel (EPA-label). Bewoners krijgen van ons een persoonlijke brief wanneer de woning aan de beurt is.

De belangrijkste informatie en meest gestelde vragen vindt u in de brochure 'Zonnepanelen op uw dak'.