€ 80.000 voor de beste buurtplannen

Goeie ideeën voor de buurt verdienen steun en financiële hulp. Onze Buurt biedt dat al meer dan tien jaar met een ruime en feestelijke prijzenactie. In de prijzenpot van 2023 zitten cheques ter waarde van € 80.000. Inschrijven kan nu. 

                                                                                Logo Onze Buurt

Onze Buurt is een initiatief van de woningcorporaties verenigd in Ons Limburg en wordt gesteund door Oranje Fonds en Provincie Limburg. Elk jaar deelt de jury cheques uit aan de beste Limburgse projecten. Onze Buurt stimuleert daarmee dat mensen en organisaties hun omgeving fraaier, gezelliger en socialer maken. Dat kan met een nieuw plan, maar de volgende fase van een bestaand project, maakt net zoveel kans.
Bovenop de cheques, deelt de jury het “Onze Buurt Zetje” uit. Het Zetje helpt organisaties om een projectplan te schrijven, vrijwilligers te motiveren, een administratie op te zetten, vergunningen te regelen of iets anders praktisch. De deskundigen van SESAM Academie voeren het Zetje uit.

Winnaar 2022: De Speelotheek in Weert
Dat het geld goed terecht komt zie je in het filmpje hieronder (klik op de afbeelding). De winnaar van vorig jaar won € 25.000.

Winnaar Onze Buurt 2023

Het inschrijfformulier staat op www.onzebuurt.eu.
Inschrijven kan tot en met 14 juli 2023 12.00 uur ‘s middags. In augustus worden de finalisten bekend gemaakt en in oktober worden de prijzen uitgereikt.

Hulp nodig bij de inschrijving?
Geen probleem, mail voor het maken van een afspraak naar info@onzebuurt.eu.

Onze Buurt wordt mede mogelijk gemaakt door:


Logo Oranje fonds       Provincie Limburg